Maak je
podcast
met Klaenk

 

Platte Grond

Platte Grond is een nieuwe Nederlandse non-fictie podcast over pioniers, architecten en andere cowboys. Met persoonlijke vertellingen, vergezichten en stadse avonturen voor iedereen die van goede verhalen houdt.

Die verhalen gaan over de kracht van architectuur, de drive van pioniers die dingen anders willen en de cowboys en -girls die niet denken, maar doen. Platte Grond gaat over plannen voor de toekomst. Over torenhoge ambities. En over het spoor soms volledig bijster zijn.

Nienke de la Rive Box is de host van deze podcast. Meer informatie en gratis abonneren doe je hier >

 
74cb75bab2243992e98fab5156007185827084cf97936f24c0c66a651388df90.jpeg
 

Tijd voor een podcast?

De podcast is hard op weg Nederland te veroveren. Eindelijk! In andere delen van de wereld, zoals de V.S., is het medium al jaren gemeengoed. Iconische podcasts als Serial of Radiolab hebben wekelijks miljoenen luisteraars. En het aanbod is gigantisch. Logisch, want een podcast is een prachtige manier om met aandacht verhalen te vertellen. In Nederland is de podcast nu ook (bijna) doorgebroken. Klaenk produceert twee Nederlandse podcasts, beide twee-wekelijks: Uit de Ivoren Toren en Platte Grond.

 
 
PlatteGrond-logo-tagline-RGB.png
 
 

Uit de Ivoren Toren

Uit de Ivoren Toren is een wetenschapspodcast met als doel: (je raadt het al) wetenschappers uit hun ivoren halen en hen midden in de samenleving te plaatsen.

In elke aflevering krijgt de luisteraar van een of meerdere hoogleraren antwoorden op prangende vragen als: Wat zijn kritieke materialen? En: wat is de toekomst van waterstof? De show wordt gehost door Fenna Plaisier en Klaenk produceert deze podcast in opdracht van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability. Meer informatie en gratis abonneren doe je hier >

 

Podcast beginnen?

Samen met Klaenk je podcast maken?
Of heb je gewoon een heel goed idee voor een podcast?
Neem dan contact op.